Μια υπέροχη πράξη ανθρωπιάς: Μελλόνυμφοι από την Κρήτη πληρώνουν ενοίκια άνεργης αντί να αγοράσουν μπομπονιέρες - iefimerida.gr

Μια υπέροχη πράξη ανθρωπιάς: Μελλόνυμφοι από την Κρήτη πληρώνουν ενοίκια άνεργης αντί να αγοράσουν μπομπονιέρες

Μελλόνυμφοι από την Κρήτη πληρώνουν νοίκια άνεργης αντί να αγοράσουν μπομπονιέρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθημα ζωής δίνει ένα νεαρό ζευγάρι από το Ηράκλειο της Κρήτης το οποίο πρόκειται να παντρευτεί το Σάββατο. Ο Κώστας, 27 χρονών και η Άννα 23, σκέφτηκαν αντί να αγοράσουν μπομπονιέρες, να διαθέσουν καλύτερα τα χρήματα σε συνανθρώπους τους που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Έτσι, αποφάσισαν να πληρώσουν τα ενοίκια που χρωστούσε μία 28χρονη άνεργη και έγκυος στον έβδομο μήνα, η οποία κινδύνευε με έξωση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive.gr, το ζευγάρι ήρθε σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του κατέβαλε δύο ενοίκια, ώστε η 28χρονη γυναίκα να φέρει στον κόσμο το παιδί της χωρίς το άγχος και τον εφιάλτη της έξωσης. Η μέλλουσα μητέρα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς εκτός από την ίδια είναι άνεργος και ο σύζυγός της.

Παράλληλα, το ζευγάρι έδωσε επίσης χρήματα ώστε να προμηθευτούν κρέας τόσο η οικογένεια της 28χρονης, αλλά και άλλες 25 οικογένειας. Μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς από δυο νέους ανθρώπους η οποία, στη «λεβεντογέννα» Κρήτη, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ακόμα και σε έθιμο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ