Μοντέλο δηλώνει ότι Αγγλος ποδοσφαιριστής της ζήτησε ερωτική συνεύρεση με την αδερφή της, πριν από ματς - iefimerida.gr

Μοντέλο δηλώνει ότι Αγγλος ποδοσφαιριστής της ζήτησε ερωτική συνεύρεση με την αδερφή της, πριν από ματς

Για αυτό αποκλείστηκε η Αγγλία; -Μοντέλο δηλώνει ότι παίκτης της ζήτησε ερωτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Μοντέλο δηλώνει ότι Αγγλος ποδοσφαιριστής της ζήτησε ερωτική συνεύρεση με την αδερφή της, πριν από ματς | iefimerida.gr 0

Σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Λουκ Σο στην εθνική Αγγλίας αποκαλύπτει σημερινό (22/6) δημοσίευμα της «Sun»!

Η αγγλική εφημερίδα παρουσιάζει δηλώσεις μοντέλου του Playboy, που υποστηρίζει πως δέχθηκε πρόταση από τον μπακ της Σαουθάμπτον να συνευρεθούν, τη στιγμή που η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας βρισκόταν σε εξέλιξη. Αυτό μάλιστα που τόνισε το μοντέλο είναι πως ο Σο της ζήτησε να είναι παρών και τρίτο άτομο και πιο συγκεκριμένα η αδερφή της!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η πρόταση του 19χρονου αμυντικού έγινε πριν την αναμέτρηση των «τριών λιονταριών» με την Ουρουγουάη, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν λίγες ημέρες, σε μπαλκόνι δωματίου του ξενοδοχείου όπου διέμενε η αποστολή της Αγγλίας, εμφανίστηκε γυμνό μοντέλο.

Οι άνθρωποι της ομάδας λοιπόν, πέραν του οδυνηρού αποκλεισμού από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν να λύσουν πολλά ακόμη προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγλία ειδήσεις Μουντιάλ ροζ σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ