Αδοξο τέλος: Οι 5 δημοφιλέστερες σειρές με τα πιο απογοητευτικά τελευταία επεισόδια [βίντεο] - iefimerida.gr

Αδοξο τέλος: Οι 5 δημοφιλέστερες σειρές με τα πιο απογοητευτικά τελευταία επεισόδια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς οι θεατές απογοητεύτηκαν με το φινάλε του «Fargo» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε ποιες άλλες αγαπημένες μας σειρές μας «στεναχώρησαν» έτσι.

Οταν ακούμε τη φράση «τελευταίο επεισόδιο» περιμένουμε ένα δυναμικό και ανατρεπτικό φινάλε, ικανό να μας ανταμείψει για τις ώρες που σπαταλήσαμε βλέποντας τόσες σεζόν.

οι συντάκτες της Huffington PostΩστόσο δεν συμφωνούν όλοι οι σκηνοθέτες μαζί μας. Ας θυμηθούμε λοιπόν 5 σειρές που λατρέψαμε και μας απογοήτευσαν στο τέλος, όπως τις περιγράφουν

«How I Met Your Mother» (2014)
Ξεκίνησε σαν μια ζωντανή, ανάλαφρη κωμική σειρά και κατάφερε να τεντώσει τα νεύρα των θεατών της σε 9 σεζόν. Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, λοιπόν, ήρθε το ασυγχώρητο φινάλε, παρουσιάζοντας ένα συναισθηματικά παράφωνο τέλος σε σχέση με ότι βλέπαμε μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζοντας την πολυαναμενόμενη μητέρα ως μια αναλώσιμη δεύτερη σκέψη. Ακόμη χειρότερα, τα παιδιά που τηρούν μία μπλαζέ στάση στην ιστορία του πατέρα τους έδιναν ένα περίεργο και ανάλγητο φινάλε.

«Dexter» (2013)
Από την 8η σεζόν και μετά η σειρά άρχισε να γίνεται ελαφρώς βαρετή. Το φινάλε, το οποίο ελπίζαμε ότι θα είναι ένα επικό αποκορύφωμα μετά από τόσα χρόνια, απέτυχε να εντυπωσιάσει σε μάλλον εξοργιστικό βαθμό. Ο θάνατος της Ντεμπ και το εξωφρενικό τέλος του ίδιου Dexter ήταν μάλλον αρκετοί λόγοι να μην ξαναδούμε σειρά για αρκετό καιρό.

«Lost» (2010)
Πολλές ανατροπές και λογοτεχνικές νύξεις οδήγησαν τους οπαδούς να πιστεύουν ότι υπήρχε κάποιος πολύ ευφυής άνθρωπος πίσω από τη σειρά. Ωστόσο το τέλος ήταν η απόλυτη κατάπτωση: Έκπληξη! Είναι όλοι νεκροί και αυτό είναι ο παράδεισος ή η κόλαση ή κάτι τέτοιο. Α και θυμάστε τον μπαμπά του Τζακ... Ε ήταν ο Ιησούς... Οι συγγραφείς είναι προφανές πώς δεν ενδιαφέρονταν και ιδιαίτερα για την σαφήνεια της σειράς.

«The Sopranos» (2007)
Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το φινάλε του «The Sopranos», αλλά σε αυτό που όλοι συμφωνούν είναι ότι ήταν φρικτό. Μετά από πέντε λεπτά αγωνίας, με τον Τόνι και την οικογένειά του στο εστιατόριο και την κόρη του, που μυστηριωδώς έχασε την ικανότητα της να οδηγάει και παλεύει να παρκάρει το αμάξι σε θέση που χώραγε νταλίκα, ξαφνικά χτυπάει ένα κουδούνι, η οθόνη μαυρίζει και παίζει το τραγούδι «Dont Stop Believin'». Ο χειρότερος τρόπος να μας δείξει ένα κακό τέλος, η HBO πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

«Dawson's Creek» (2003)
Μέχρι το τέλος της 6ης σεζόν, οι χαρακτήρες που λατρέψαμε ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα είχαν το happy end τους. Αλλωστε ήταν μόλις 20 ετών και σε αυτή την ηλικία όλα πάνε καλά. Ε οι δημιουργοί της σειράς είπαν να μας διαψεύσουν. Η Τζεν, ο χαρακτήρας που αναμφισβήτητα είχε τα περισσότερα προβλήματα καθ 'όλη τη σειρά, πέθανε.... τόσο απλά! Και μάλιστα η γιαγιά της έπρεπε να τη θάψει και να κρατήσει και το μωρό που άφησε πίσω της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ