Το S.I.X. DOGS γίνεται... ένTechno - iefimerida.gr

Το S.I.X. DOGS γίνεται... ένTechno

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φεστιβάλ ΕνTechno έρχεται και πάλι, για τρίτη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Six D.O.G.S. στο στενάκι της Αβραμιώτου.

Το σύνθημα φέτος είναι «Ξεσηκώσου» και τις δύο μέρες που θα διαρκέσει το μίνι φεστιβάλ, από τις δύο σκηνές που θα στηθούν στον χώρο (Gig Space και Bar) θα παρελάσουν ονόματα της techno από την εγχώρια και τη διεθνή dance σκηνή .

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 9/9 στο Gig Space θα εμφανιστούν οι : Glacial live( Hotel Costes ), Romansvky (Loop), Mr Statik (BPitch Control), Frivolous ( Cadenza, Heartthrob (Minus) και Sammy Dee(Perlon), ενώ στο Bar θα ακούσουμε τους: Μοnokini, Chevy ( Urban Disco / Social Grooves) και Alexees ( trouble).

Το ένΤechno festival θα συνεχιστεί και στις 10/9 με τους: Zorz & Slydex ( Hospital Athens team, Pan (ένΤechno), Tolga Fidan (Vacant), Agaric (Ovum) και Alexi Delano (AD Ltd, Clink Music, Drumcode) που θα εμφανιστούν στο Gig Space και τους Manu, Jose Amba και Bodj (Percusa) που θα παίξουν στο Bar

Τιμή εισιτηρίου: 20€ (ημερήσιο) και 30€ (διήμερο), Προπώληση: e-ticket: / six d.o.g.s- καθημερινά 12.00-20.00. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ