Εκτέλεση επιχειρηματία στην Κύπρο -Ο γιος του ήταν στόχος του πενταπλού φονικού στην Αγία Νάπα - iefimerida.gr

Εκτέλεση επιχειρηματία στην Κύπρο -Ο γιος του ήταν στόχος του πενταπλού φονικού στην Αγία Νάπα

Εκτέλεση επιχειρηματία στην Κύπρο -Ο γιος του ήταν στόχος του πενταπλού φονικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του εκτέλεσαν άγνωστοι έναν επιχειρηματία την Κύπρο. Μάλιστα, πρόκειται για τον πατέρα του ανθρώπου που ήταν στόχος του πενταπλού φονικού που είχε γίνει στην Αγία Νάπα το 2012.

Θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας ήταν ο 73χρονος Γιάννος Καλοψιδιώτης, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του, σε αραιοκατοικημένη περιοχή μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, το βράδυ της Παρασκευής.

Πρόκειται για τον πατέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, ο οποίος όπως αναφέρει το ΑΠΕ ήταν ο στόχος του πενταπλού φονικού, που είχε γίνει τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, στην πλατεία της Αγίας Νάπας. Ο ίδιος είχε γλιτώσει καθώς δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν αυτό γαζώθηκε από αυτομάτο όπλο.

Ο Γιάννος Καλοψιδιώτης δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι διεξάγονται έρευνες και ανακρίσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον ο δράστης ήταν ένας, ή περισσότεροι, και αν χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από ένα όπλα. Ηδη, όπως ανέφερε, λήφθηκαν καταθέσεις από ορισμένα άτομα, ενώ από τη σκηνή της δολοφονίας έχουν συλλεχθεί διάφορα τεκμήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ