Ανεύθυνη μάνα η Καρντάσιαν: Εστειλε αεροπορικό ταξίδι το μωρό της μόνο του - iefimerida.gr

Ανεύθυνη μάνα η Καρντάσιαν: Εστειλε αεροπορικό ταξίδι το μωρό της μόνο του

Ανεύθυνη μάνα η Καρντάσιαν: Εστειλε αεροπορικό ταξίδι το μωρό της μόνο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπέρασαν κάθε όριο ανευθυνότητας η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνι Γουέστ, αφού άφησαν την ενός έτους κόρη τους Νορθ Γουέστ να ταξιδέψει αεροπορικώς μόνη της.

Η 33χρονη Κιμ Καρντάσιαν και ο 36χρονος Κάνι Γουέστ άφησαν το μωρό τους να κάνει ταξίδι 5 ωρών χωρίς τους γονείς του. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 19 Ιουνίου η μόλις 1 έτους Νόρι, επιβιβάστηκε σε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Λος Αντζελες της Καλιφόρνια.

Φυσικά, επειδή ζει μέσα στην πολυτέλεια συνοδευόταν από τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους - μια νταντά, ένα βοηθό, ένα φρουρό ασφαλείας και μια νοσοκόμα. Ωστόσο, ούτε ένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν γίνεται να αντικαταστήσει τους γονείς της.

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για ένα τόσο μικρό μωρό να ταξιδεύει χωρίς τους γονείς του, ακόμα κι όταν περιβάλλεται από ανθρώπους που πληρώνονται για να την προσέχουν, είναι σαφώς σημαντικό να έχει τους γονείς της μαζί.

Μάλιστα αυτό που προκάλεσε περισσότερες αντιδράσεις, είναι ότι τόσο η Κλόε, όσο και η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψαν για Λος Αντζελες την ίδια ακριβώς μέρα, αλλά δε μπορούσαν να αλλάξουν την ώρα της πτήσης τους για να πάρουν μαζί και το μωρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ