Λοβέρδος: Δεν έχω διάθεση αντάρτικου -Η θέση μου για τους διοικητικούς είναι ολόσωστη - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Δεν έχω διάθεση αντάρτικου -Η θέση μου για τους διοικητικούς είναι ολόσωστη

Λοβέρδος: Δεν έχω διάθεση αντάρτικου -Η θέση μου για τους διοικητικούς είναι ολό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου», διεμήνυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο υπουργός Παιδείας πρόσθεσε ότι για ορισμένα θέματα που δεν μπορούν να ανατραπούν κεντρικές πολιτικές, μπορούν να γίνουν επιμέρους επανατοποθετήσεις και επαναξιολογήσεις.

Σημειώνοντας ότι ήταν «ολόσωστη» η θέση του στο θέμα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, ανέφερε ότι η απόφαση του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν η καλύτερη δυνατή. «Αυτό που λέμε είναι ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που μπορεί να γίνει», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, που τάχθηκε όμως κατά της διακοπής λειτουργίας των ΑΕΙ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρεδος τόνισε ότι στη δική του πορεία είδε να βαδίζουν και άλλοι υπουργοί που δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε την Παρασκευή με έναν κορυφαίο υπουργό, αναφερόμενος στον Αργύρη Ντινόπουλο.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι από ‘δω και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «θα ζωντανέψουμε το χώρο, θα είμαστε μαζί και θα βαδίσουμε ενωμένοι».

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τη χώρα μας στις πιο δύσκολες περιστάσεις, στις ευρωεκλογές υπήρξε ένας καινούριος συσχετισμός δυνάμεων, η απόφαση των πολιτών είναι να δεχτεί τις πολιτικές δυνάμεις που διασφαλίζουν την σταθερότητα για να γυρίσουμε σελίδα και πρέπει να γυρίσουμε αυτή τη σελίδα», επισήμανε Ανδρέας Λοβέρδος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ