Το έξυπνο φούτερ που μπορεί να προστατεύσει έναν άστεγο -Η δημιουργία που σε κάνει «αόρατο» [εικόνες] - iefimerida.gr

Το έξυπνο φούτερ που μπορεί να προστατεύσει έναν άστεγο -Η δημιουργία που σε κάνει «αόρατο» [εικόνες]

Το έξυπνο φούτερ που μπορεί να προστατεύσει έναν άστεγο -Η δημιουργία που σε κάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Anders Hsi κατασκεύασε ένα φούτερ που το φερμουάρ του κλείνει καλύπτοντας το μπροστινό μέρος του προσώπου, είχε στο μυαλό του ένα άτομο που σέβεται την ιδιωτικότητα του, όπως ο επιβάτης ενός αεροπλάνου.

Αλλά όταν ένας άστεγος άνδρας με το όνομα Joe πλησίασε τον Hsi και ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει την πρωτοποριακή αυτή δημιουργία, γράφει η Hufington Post, τότε ο δημιουργός του συνειδητοποίησε ότι το προϊόν του θα μπορούσε να πάρει μια εντελώς νέα αποστολή.

Το συγκεκριμένο φούτερ δεν εμποδίζει την όραση ή την ακοή ούτε την αναπνοή, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του προϊόντος.

Ο λόγος που αυτό άρεσε στον Joe, και που πιθανόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων αστέγων, είναι ότι επιτρέπει στο χρήστη να κυκλοφορεί δημοσίως και να παραμένει κάπως δυσδιάκριτα.

«Αν κλείσω τη μπλούζα με το φερμουάρ, αυτό με κάνει να νιώθω πιο άνετα», ανέφερε ο Joe «Οι άνθρωποι έχουν την τάση να κοιτάζουν επίμονα όσους βρίσκονται δρόμο. Είναι ωραίο να έχουν κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής, και είναι και αρκετά ζεστό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το συγκεκριμένο φούτερ θα προσφέρει μια κάποια προστασία στους άστεγους καθώς είναι συχνά τα φαινόμενα βίας κατά των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Το έξυπνο φούτερ που μπορεί να προστατεύσει έναν άστεγο -Η δημιουργία που σε κάνει «αόρατο» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το έξυπνο φούτερ που μπορεί να προστατεύσει έναν άστεγο -Η δημιουργία που σε κάνει «αόρατο» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post Άστεγος φούτερ Anders Hsi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ