O Βασίλης Καρράς νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου

«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω» τραγουδάει από την Τρίτη ο Ολυμπιακός Βόλου. Η θεσσαλική ΠΑΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για να αποκτήσει άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα, άλλαξε χέρια. Από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στο Ναύπλιο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια, πέρασε στον «αναστενάρη» της νύχτας, γνωστό λαϊκό τροβαδούρο, Βασίλη Καρρά.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα ενασχόλησης με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αρκεί για την απόκτηση των μετοχών να τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο αθλητικός νόμος.

Τουτέστιν, για την απόκτηση ποσοστού άνω του 10% να έχει ζητηθεί προηγούμενα άδεια από την ΕΕΑ προσκομίζοντας φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αντίγραφο φορολογικών δηλώσεων των τριών τελευταίων χρόνων και αντίγραφο ποινικού μητρώου. Για απόκτηση μετοχών άνω του 33% επιπλέον απαιτείται τριετές επιχειρηματικό σχέδιο εγκεκριμένο από ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών στο οποίο να περιλαμβάνονται σχέδια δράσης για την ΠΑΕ, προσδοκώμενα αποτελέσματα και συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης.

Εξουσιοδοτήσεις ή ιδιωτικά συμφωνητικά με τα οποία επιτυγχάνεται εικονική συμμετοχή στο κεφάλαιο της ΠΑΕ, ενεχυριάσεις μετοχών ή παραχωρήσεις δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον νόμο «πάσχουν από απόλυτη ακυρότητα». Αν ο κ. Καρράς έχει κάνει όλα τα ανωτέρω θα μπορεί να «τραγουδήσει» την Πέμπτη στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπου έχουν προσφύγει η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός για κακοδικία από την Επιτροπή Εφέσεων στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, «λέγε ό,τι θες», «μ΄ έχεις κάνει αλήτη», «δεν πάω πουθενά», «όλα ένα ψέμα», «νύχτα ξελογιάστρα», «χρέωσέ το σε μένα».

Πηγή: tovima.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ