O Βασίλης Καρράς νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου - iefimerida.gr

O Βασίλης Καρράς νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω» τραγουδάει από την Τρίτη ο Ολυμπιακός Βόλου. Η θεσσαλική ΠΑΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για να αποκτήσει άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα, άλλαξε χέρια. Από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στο Ναύπλιο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια, πέρασε στον «αναστενάρη» της νύχτας, γνωστό λαϊκό τροβαδούρο, Βασίλη Καρρά.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα ενασχόλησης με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αρκεί για την απόκτηση των μετοχών να τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο αθλητικός νόμος.

Τουτέστιν, για την απόκτηση ποσοστού άνω του 10% να έχει ζητηθεί προηγούμενα άδεια από την ΕΕΑ προσκομίζοντας φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αντίγραφο φορολογικών δηλώσεων των τριών τελευταίων χρόνων και αντίγραφο ποινικού μητρώου. Για απόκτηση μετοχών άνω του 33% επιπλέον απαιτείται τριετές επιχειρηματικό σχέδιο εγκεκριμένο από ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών στο οποίο να περιλαμβάνονται σχέδια δράσης για την ΠΑΕ, προσδοκώμενα αποτελέσματα και συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης.

Εξουσιοδοτήσεις ή ιδιωτικά συμφωνητικά με τα οποία επιτυγχάνεται εικονική συμμετοχή στο κεφάλαιο της ΠΑΕ, ενεχυριάσεις μετοχών ή παραχωρήσεις δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον νόμο «πάσχουν από απόλυτη ακυρότητα». Αν ο κ. Καρράς έχει κάνει όλα τα ανωτέρω θα μπορεί να «τραγουδήσει» την Πέμπτη στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπου έχουν προσφύγει η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός για κακοδικία από την Επιτροπή Εφέσεων στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, «λέγε ό,τι θες», «μ΄ έχεις κάνει αλήτη», «δεν πάω πουθενά», «όλα ένα ψέμα», «νύχτα ξελογιάστρα», «χρέωσέ το σε μένα».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ