Γεωργία Σαμαρά και σύζυγος Κινέζου πρωθυπουργού φόρεσαν τα... ίδια ρούχα -Τα φορέματα από την Απω Ανατολή [εικόνες] - iefimerida.gr

Γεωργία Σαμαρά και σύζυγος Κινέζου πρωθυπουργού φόρεσαν τα... ίδια ρούχα -Τα φορέματα από την Απω Ανατολή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε στιλ ανάλογο με της φιλοξενούμενής της, γυναίκας του Κινέζου πρωθυπουργού, ντύθηκε το βράδυ της Πέμπτης η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι απλώς πάντα κομψή αλλά ξέρει να φορά το κατάλληλο ρούχο στην κατάλληλη περίσταση. Ετσι, χθες το βράδυ για να τιμήσει την φιλοξενούμενή της φόρεσε κάτι που θύμιζε Απω Ανατολή.

Η Τσενκ Χονγκ, σύζυγος του Κινέζου πρωθυπουργού φόρεσε στην επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης ένα μαύρο μακρύ κλασικό κινέζικο φόρεμα, με ψηλό γιακά, κουμπάκια στο λαιμό και τύπωμα λουλουδιών σε γαλάζια και πορτοκαλί απόχρωση.

Η κυρία Σαμαρά, θέλοντάς προφανώς να τιμήσει την υψηλή καλεσμένη της επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα με τύπωμα μαύρων λουλουδιών που παρέπεμπε ευθέως στο κινεζικό στιλ με τα καθιερωμένα εντυπωσιακά λουλούδια.

Πάντως, αυτή η φορά δεν ήταν η πρώτη που οι δύο κυρίες ντύνονταν σε παρόμοιο στιλ, αφού και νωρίτερα χθες είχε συμβεί κάτι ανάλογο, αλλά εντελώς κατά τύχη. Η σύζυγος του Κινέζου πρωθυπουργού και η κυρία Σαμαρά βρέθηκαν να φωτογραφίζονται στο αεροδρόμιο φορώντας και οι δύο μίντι φορέματα σε ίσια γραμμή και κλειστά ως το λαιμό, με στιλάτα σακάκια. Η μόνη διαφορά το χρώμα, καθώς η μεν είχε επιλέξει ένα ροζ σύνολο και η δε ένα μωβ. Και τα δύο όμως ήταν σε παλ αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ