Η παράσταση Tomorrow’ s Parties στο Bios - iefimerida.gr

Η παράσταση Tomorrow’ s Parties στο Bios

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Forced Entertainment, η δυναμικότερη βρετανική ομάδα του θεάτρου της επινόησης, (devised theatre) επιστρέφει στο BIOS για τρίτη φορά και θα μας παρουσιάσει το τελευταίο της έργο στις 30/9.

Το Tomorrow's Parties βασίζεται σε ουτοπικές και δυστοπικές προβολές, στις αισιόδοξες ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας και στις χαρές της εφευρετικότητας που προκύπτουν από την έρευνα και μετουσιώνονται σε μια παράσταση. Από αυτές τις υποθέσεις, τις ονειροπολήσεις και τις έντονες, αλλά χιλιοειπωμένες ιστορίες, η νέα περφόρμανς των Forced Entertainment θα κινηθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις και σε άλλου είδους εικασίες, όπως το ρεαλιστικό, το προσωπικό και το ξεκάθαρα φανταστικό. Το Tomorrow's Parties είναι οι Forced Entertainment σε προσωπική και κωμική εξομολόγηση, μία παιχνιδιάρικη, νοσταλγική και σε στιγμές εκστατική ματιά στο μέλλον, στο απίθανο και στο πιθανό.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ.

Πειραιώς 84, 16354 Αθήνα , Τηλ: +302103425335 / www.bios.gr/Τιμές Εισιτηρίων: 20€, 15€ (φοιτητικό)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ