Βενζινοπώλες σε Χαρδούβελη & Δένδια: Μειώστε την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 60 λεπτά το λίτρο - iefimerida.gr

Βενζινοπώλες σε Χαρδούβελη & Δένδια: Μειώστε την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 60 λεπτά το λίτρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων με επστολή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και Ανάπτυξης Νίκο Δένδια, ζητούν να επανέλθει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του 2011, δηλαδή στα 60 λεπτά το λίτρο.

Στην επιστολή της η ΠΟΠΕΚ αναφέρει πως η ανάκαμψη από την ύφεση, η οικονομική ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη έχουν ως «προαπαιτούμενο» την μείωση της φορολογίας γενικότερα και ειδικότερα των ΕΦΚ στα πετρελαιοειδή και ενεργειακά προϊόντα και παράλληλα ζητούν να μειωθεί κατά 100 ευρώ ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και στην αμόλυβδη.

Καταλήγοντας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων ζητά από τους κυρίους Δένδια και Χαρδούβελη «να σταματήσει άμεσα η ελληνική πρωτοτυπία να φορολογούμαι με φόρο τον φόρο, ήτοι να χρεώνουμε ανά λίτρο με ΦΠΑ 23% και τις ανά λίτρο φορολογικές επιβαρύνσεις (ΕΦΚ, ΡΑΕ. κ.λπ.) σε όλα τα πετρελαιοειδή προϊόντα με 23% ΦΠΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ