Οι must συναυλίες του Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Οι must συναυλίες του Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το καλοκαιράκι να τελειώνει αλλά τουλάχιστον ο Σεπτέμβριος έρχεται με πλειάδα live για να μας βάλει μουσικά σε κλίμα φθινοπώρου. Ότι λοιπόν περίσσεψε από το κομπόδεμα των διακοπών επενδύστε το σε συναυλίες γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας.

Τον συναυλιακό χορό του Σεπτεμβρίου θα ανοίξει την 1η του μήνα ο Σωκράτης Μάλαμας που θα ολοκληρώσει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα με μια εμφάνιση στην Τεχνόπολη .

Στον ίδιο χώρο (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων) στις 6/9 θα εμφανιστούν οι Nouvelle Vague, η παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave/ punk tracks. Μαζί τους σε ρόλο guest θα είναι και η δικιά μας Olga Kouklaki ( 25 €. Προπώληση: Metropolis, Public, Ticket house).

Στην Τεχνόπολη όμως θα γίνει και το διήμερο Ark festival στις 12 & 13/9 το οποίο θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από σύγχρονους μουσικούς όπως οι Locomondo, Monika, The Burger Project ft Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Μουζουράκης, Gaudi, Maraveyas Ilegal κ.ά. Αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων θα βρείτε στο www.arkfestival.gr

Όσοι λατρέψατε τα 90s πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε στο live των Suede στις 11 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό, αλλά και των Primal Scream που θα εμφανιστούν στις 17 Σεπτεμβρίου επίσης στην Ιερά Οδό, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του θρυλικού Screamadelica

Για τους... αμετανόητους η νέα συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει στο Terra Vibe στις 10/9 και άμα κρίνουμε από τον χαμό που έγινε πριν λίγες εβδομάδες θα είναι και πάλι sold out, οπότε αν είστε σώνει και ντε φαν σπεύσατε να προμηθευτείτε εισιτήριο στα σημεία προπώλησης (το εισιτήριο κοστίζει 11 € στην προπώληση και στο ταμείο 15 €. Προπώληση: Ticket House Πανεπιστημίου 42 – τηλ.: 2103608366/ www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr).

Μία μέρα μετά (11/9)στο Gagarin 205 θα εμφανιστούν οι βετεράνοι του boogie rock Canned Heat (25 € / Προπώληση: Ticket House και www.ticketpro.gr) ενώ στις 23/9 και πάλι στον χώρο του Gagarin θα απολαύσουμε και τους καλιφορνέζους Tuxedomoon που επιστρέφουν ύστερα από τρία χρόνια στην Αθήνα ( 25 € / Προπώληση: Ticket House και www.ticketpro.gr)

Και η Vanessa Mae επιστρέφει με το βιολί της στην Αθήνα και θα εμφανιστεί στις 14/9 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (πληροφορίες και εισιτήρια στο www.musicboxproductions.gr), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει τόσο η εμφάνιση του συνθέτη Karuan που παρέα με την μπάντα του θα μας ταξιδέψουν σε ethnic freestyle μελωδίες από την σκηνή του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς στις 18/9 (15-20€ / Προπώληση: Καταστήματα Public, Ticket House, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, www.viva.gr/tickets), αλλά και η μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στις 11/9 στο Ηρώδειο, στην οποία ο μεγάλος έλληνας συνθέτης θα διευθύνει την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής σε έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των: Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκακ.ά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ