Κάμερα κατέγραψε οδηγό λεωφορείου να κάνει σεξ με επιβάτιδα -Ο άτακτος υπάλληλος μετά τη πράξη του απολύθηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάμερα κατέγραψε οδηγό λεωφορείου να κάνει σεξ με επιβάτιδα -Ο άτακτος υπάλληλος μετά τη πράξη του απολύθηκε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Alex Gonzales εργαζόταν επί 14 χρόνια ως οδηγός λεωφορείων, στο Αλμπουκέρκι του Ν. Μεξικό των ΗΠΑ. Πλέον, είναι άνεργος καθώς προέβη σε μια πράξη ασυγκράτητου πάθους εν ώρα, υποτίθεται, εργασίας.

Κάμερα ασφαλείας τον «έπιασε» να προβαίνει σε σεξουαλικού περιεχομένου πράξεις με άγνωστη γυναίκα, μέσα στο λεωφορείο. «Αισθάνομαι πολύ άβολα να περιγράψω το τι συνέβη στο λεωφορείο», ανέφερε εκπρόσωπος του γραφείου όπου εργαζόταν ο Gonzales.

Ο οδηγός κάθεται σε μια από τις θέσεις των επιβατών, και στο βίντεο ακούγεται να λέει στην γυναίκα: «ξέρεις τι ώρα είναι;». Εκείνη σηκώνεται από τη θέση της, γονατίζει μπροστά του και επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια.

Μετά το τέλος της πράξης, ο οδηγός φέρεται να λέει: «Αν μπορούσα να πωλούσα αυτό το υλικό, θα έβγαζα εκατομμύρια». Στη συνέχεια πηγαίνει στη θέση του οδηγού ενώ αρχίζουν και επιβιβάζονται διάφορα άτομα. Μια μητέρα μαζί με το μωρό της που είδε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε τον οδηγό ο οποίος τελικά έχασε τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ