Ο σέξι ξυλουργός που βγήκε ομορφότερος άντρας του κόσμου -Ο 23χρονος Δανός σάρωσε στα αντρικά καλλιστεία [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο σέξι ξυλουργός που βγήκε ομορφότερος άντρας του κόσμου -Ο 23χρονος Δανός σάρωσε στα αντρικά καλλιστεία [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάγεται από τη Δανία και όλα τα σέξι χαρακτηριστικά της βόρειας Ευρώπης, συγκεντρώθηκαν χωρίς καμία διάθεση ...τσιγκουνιάς στο πρόσωπό του.

Ο 23χρονος Nicklas Pedersen είναι ένας καθόλα ταπεινός ξυλουργός ο οποίος προ ημερών, στέφθηκε Mister World 2014, δηλαδή ο πιο ποθητός άντρας της υφηλίου.

Τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του δεν πέρασαν απαρατήρητα από την επιτροπή που του έδωσε τον τίτλο, αφήνοντας πίσω του τους 45 άλλους υποψήφιους. Ο καλλίπυγος νεαρός περιγράφει τον εαυτό του ως τον πιο χαρούμενο άντρα του κόσμου, ενώ ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του έλειψαν τα γλυκά.

Ο τελικός των καλλιστείων έλαβε χώρα στην περιοχή Ντέβον της Βρετανίας, στο Riviera International Conference Centre.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ