Καλλιτέχνης... ηδονοβλεψίας: Πέρασε από ακτίνες Χ περαστικούς -Ολα τα απίθανα που ανακάλυψε στις τσέπες και στις τσάντες τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Καλλιτέχνης... ηδονοβλεψίας: Πέρασε από ακτίνες Χ περαστικούς -Ολα τα απίθανα που ανακάλυψε στις τσέπες και στις τσάντες τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μοιάζουν οι άνθρωποι... κάτω από τα ρούχα τους; Τι έχουν μέσα στις τσέπες τους, στις σακούλες που κουβαλούν οι περαστικοί στο δρόμο; Την απορία ανέλαβε να λύσει ένας Βρετανός καλλιτέχνης ο οποίος πέρασε από ακτίνες Χ απλούς, καθημερινούς ανθρώπους. Μαζί με τις τσάντες τους. Τα ευρήματα προκαλούν... έκπληξη.

Για να κάνει πράξη τη νέα του δουλεία «ηδονοβλεπτικές ακτίνες Χ» ο καλλιτέχνης Νικ Βίσεϊ χρησιμοποίησε ένα μηχάνημα ακτίνων, λαμβάνοντας βέβαια τα κατάλληλα μέτρα, έτσι ώστε όσοι περάσουν από αυτές να μην δεχθούν επικίνδυνη ακτινοβολία και πέρασε από σκάνερ τους... πάντες, δίνοντας έτσι μια εικόνα για όλα τα περίεργα που μπορεί να κουβαλά κανείς πάνω του.

Χρήματα κρυμμένα στις... ζαρτιέρες μιας στριπτιζέζ, προφυλακτικά στην πίσω τσέπη του παντελονιού μιας νεαρής γυναίκας, ο κύριος με τα δαντελένια εσώρουχα, σύνεργα ναρκωτικών στην τσέπη ενός νεαρού, ένα ζευγάρι χειροπέδες στην τσάντα ενός μπίζνεσμαν δίπλα από το λαπτοπ, βελόνες πλεξίματος στην τσάντα μιας ηλικιωμένης, είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα του καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ