Εχασε τον πατέρα της και ταξιδεύει με ένα χάρτινο ομοίωμα του σε όλο τον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εχασε τον πατέρα της και ταξιδεύει με ένα χάρτινο ομοίωμα του σε όλο τον κόσμο [εικόνες]

Εχασε τον πατέρα της και ταξιδεύει με χάρτινο ομοίωμα του σε όλο τον κόσμο [εικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η νεαρή Τζίνα Γιανγκ, γύρισε ανάποδα την φαινομενικά τέλεια ζωή της για να ταξιδέψει μαζί του.

Η 20χρονη κοπέλα από τη Νέα Υόρκη παράτησε τη δουλειά, το πολυτελές διαμέρισμα και τον αρραβωνιαστικό της και ξεκίνησε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο με έναν απροσδόκητο σύντροφο: ένα ομοίωμα του πατέρα της από χαρτόνι.

Μιλώντας στην Huffington Post για το παράξενο αυτό ταξίδι της, η Γιανγκ παραδέχτηκε ότι ο θάνατος του πατέρα της, της προκάλεσε κατάθλιψη και ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να την συνεφέρει.

Εμπνευσμένη από τις ταξιδιωτικές φωτογραφίες στο Pinterest, η Γιανγκ αγόρασε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την Ισλανδία και πήρε μαζί το ομοίωμα του πατέρα της για να εκπληρώσει έναν από τους στόχους της ζωής του, έστω και μετά θάνατον.

«Ποτέ δεν είχε πραγματικά την ευκαιρία να ταξιδέψει, και ήταν ένα από τα όνειρά του. Ετσι σκέφτηκα ότι αυτός θα ήταν ένας τρόπος να νιώσω και εγώ καλύτερα» εξηγεί η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Πατέρας εικόνες ομοίωμα Κινέζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ