Επιχείρηση μεταφοράς στην Ιταλία 350 κιλών χασίς - Μαζί με τα καρπούζια είχαν φυλαχτεί και τα ναρκωτικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιχείρηση μεταφοράς στην Ιταλία 350 κιλών χασίς - Μαζί με τα καρπούζια είχαν φυλαχτεί και τα ναρκωτικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα από άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Ο συλληφθείς επιχείρησε να περάσει στην Ιταλία περίπου 350 κιλά χασίς.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και συγκεκριμένα σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού οχήματος - ψυγείο (το οποίο μετέφερε καρπούζια), 311 πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 348.561,1 κιλών.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί με το φορτηγό όχημα σε επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Φ/Γ όχημα, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), πέντε κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 850,00 που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ