Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σπάνιες φωτογραφίες σε μία μοναδική έκθεση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σπάνιες φωτογραφίες σε μία μοναδική έκθεση [εικόνες]

Η Μέριλιν Μονρόε όπως δε την έχετε ξαναδεί: Σπάνιες φωτογραφίες σε μία μοναδική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπάνιες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την λατρεμένη και διαχρονική «γατούλα» του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, βλέπουν για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από την τριήμερη έκθεση σε γκαλερί του Σαν Φρανσίσκο.

Μια αισθησιακή φωτογραφία της Μέριλιν Μονρόε σε μια γκρίζα γούνα, μια φωτογραφία της Μονρόε δίπλα σε Καναδό στρατιώτη, καθώς και ένα στιγμιότυπο που οδηγεί ένα καφετί άλογο.

Οι φωτογραφίες, μέρος μιας έκθεσης με σπάνιες και αδημοσίευτες εικόνες, αρχίζει σήμερα Πέμπτη και θα βρίσκονται για τρεις ημέρες στην Sarah Stocking Gallery στο Σαν Φρανσίσκο.

Τα σπάνια πορτρέτα της Μονρόε προέρχονται από τον διάσημο φωτογράφο μόδας και διασημοτήτων Μίλτον Γκριν καθώς και από μέλη του εσωτερικού κύκλου της, όπως ο μακιγιέρ καλλιτεχνών, Αλαν Γουάιτι Σνάιντερ.

«Οι εικόνες της συλλογής δείχνουν μια πλευρά της Μέριλιν Μονρόε που δεν έχει ξαναδεί το κοινό» δήλωσε ο Πιερ Βαντράγκ ιδρυτής της εταιρείας Runs, η οποία κατέχει τη συλλογή.

«Η πλειοψηφία των φωτογραφιών που ελήφθησαν από τον Γουάιτι Σράιντερ αποδεικνύουν ότι η Μέριλιν ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύμβολο του σεξ», προσθέτει.

Η έκθεση των 26 εικόνων περιλαμβάνει επίσης έργα των Τόμας "Doc" Καμίνσκι και του φωτογράφου Λάνι Καρλσον, ο οποίος ακολούθησε τη Μονρόε σε ένα πάρτι στην 20th Century Fox καθώς και του Μίσα Πελζ, στενού φίλου του Μονρόε, του οποίου οι φωτογραφίες παρέμεναν στην αφάνεια για περίπου 60 χρόνια και δείχνουν την καθημερινότητα της σταρ πριν καν κυκλοφορήσει το «Οι Ανδρες Προτιμούν τις Ξανθές».

Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σπάνιες φωτογραφίες σε μία μοναδική έκθεση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σπάνιες φωτογραφίες σε μία μοναδική έκθεση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σπάνιες φωτογραφίες σε μία μοναδική έκθεση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ