Ο καιρός μάχεται το καλοκαίρι -Σποραδικές βροχές, νεφώσεις και σταθερή θερμοκρασία - iefimerida.gr

Ο καιρός μάχεται το καλοκαίρι -Σποραδικές βροχές, νεφώσεις και σταθερή θερμοκρασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια, προβλέπει για την Πέμπτη η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο το απόγευμα 7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές. Τα φαινόμενα που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 ενισχυμένοι βαθμιαία στα νοτιά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, τοπικά το απόγευμα μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ