Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες] - iefimerida.gr

Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ασυνήθιστη εικόνα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στη πλατεία Συντάγματος το απόγευμα της Τετάρτης.

Κινέζοι και Ελληνες, περίπου 10-15 άτομα, έκαναν γιόγκα μια ανάσα από το Ελληνικό κοινοβούλιο, ως μέσο διαμαρτυρίας για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα, εν όψει και της αυριανής επίσκεψης του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα.

Οι ακτιβιστές που βρέθηκαν στη κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας, είναι μέλη της Ελληνικής Ένωσης Φάλουν Ντάφα.

Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το Φάλουν Ντάφα ή Φάλουν Γκονγκ, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ενωσης Φάλουν Ντάφα (eefd.gr), είναι μια αρχαία κινέζικη εξάσκηση διαλογισμού που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Αποτελείται από δύο μέρη αλληλένδετα και αναπόσπαστα μεταξύ τους. Πρώτον, από το μέρος των ασκήσεων και πιο συγκεκριμένα από πέντε πολύ απλές στην εκμάθηση ασκήσεις. Οι τέσσερις πρώτες σε όρθια στάση, και η πέμπτη καθιστός διαλογισμός.

Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όλες οι ασκήσεις είναι με ήρεμες, γαλήνιες ήπιες κινήσεις ή ακόμη και στατικές. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία ούτε κάποιος περιορισμός ως προς το ποιος επιτρέπεται να τις κάνει. Εφόσον μπορείτε να τις κάνετε είναι εντάξει. Δεύτερον, το μέρος τής όπως λέγεται "καλλιέργειας" που σημαίνει την εσωτερική καλλιέργεια του χαρακτήρα και του ήθους του ασκούμενου με την συνεπή εφαρμογή των αρχών Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα (στα κινέζικα είναι Τζεν, Σαν, Ρεν αντίστοιχα).

Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αυτές οι τρεις αρχές αποτελούν την καρδιά τού Φάλουν Ντάφα και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτές. «Ντα Φα» στα κινέζικα σημαίνει «Μεγάλος Νόμος» και σύμφωνα με την εξάσκηση οι τρεις αυτές αρχές αποτελούν τον Μεγάλο Νόμο του σύμπαντος. Όλη η ύλη στο σύμπαν, από τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, περιέχει στην ουσία της αυτές τις τρεις συμπαντικές ποιότητες και αυτές αποτελούν την πλέον θεμελιώδη φύση του σύμπαντος. Αυτές είναι οι αρχές που καθοδηγούν την καθημερινή εξάσκηση του Φάλουν Ντάφα.

Από το 1992 που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό στην Κίνα μέχρι το 1999, το Φάλουν Ντάφα έγινε η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη εξάσκηση του είδους της στην Κίνα και η πλέον δημοφιλής κυρίως λόγω των εκπληκτικών αποτελεσμάτων της στην υγεία και το ήθος των ανθρώπων. Αναφορές υπολόγιζαν τον αριθμό αυτών που ασκούσαν Φάλουν Ντάφα σε 70-100 εκατομμύρια.

Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Κινέζοι έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα -Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ