Οι σέξι διακοπές της Μάρτα -Η σύζυγος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αναστατώνει και το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι σέξι διακοπές της Μάρτα -Η σύζυγος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αναστατώνει και το καλοκαίρι [εικόνες]

Οι σέξι διακοπές της Μάρτα -Η σύζυγος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αναστατών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σεζόν που πέρασε ήταν ένας καλός λόγος για να πάρει κανείς τα μάτια του από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και να τα στρέψει στις κερκίδες. Η Μάρτα Ντομίνγκες προκάλεσε αρκετές φορές... καρδιοχτύπια στους φιλάθλους. Το πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε εδώ και καιρό, αλλά η σύζυγος του Ρομπέρτο συνεχίζει να κλέβει την παράσταση.

Η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια και το καλοκαίρι στο Instagram. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στην οποία έχει ξαπλώσει με νάζι πάνω σε ένα βράχο, φορώντας το μπικίνι της. Και η θέα του κορμιού σίγουρα έκανε πολλούς να αναστενάζουν από ανυπομονησία για την έναρξη του πρωταθλήματος της νεάς σεζόν.

Τίποτα στη σιλουέτα της Μάρτα Ντομίνγκες δεν προδίδει ότι είναι μητέρα δύο παιδιών. Αλλωστε, συχνά γυμνάζεται, όπως προδίδουν πάντα οι αναρτήσεις της στα social media. Για παράδειγμα, τον τελευταίο καιρό έχει δοκιμάσει το κανό, αλλά και γκολφ, ενώ σε παλιότερες αναρτήσεις της... ίδρωνε δίπλα στην παραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ