Δίαιτα με... ηλεκτροσόκ: Προ των πυλών εμφύτευμα που κόβει την όρεξη μέσω ηλεκτρισμού στα νεύρα του στομάχου - iefimerida.gr

Δίαιτα με... ηλεκτροσόκ: Προ των πυλών εμφύτευμα που κόβει την όρεξη μέσω ηλεκτρισμού στα νεύρα του στομάχου

Δίαιτα με... ηλεκτροσόκ: Προ των πυλών εμφύτευμα που κόβει την όρεξη μέσω ηλεκτρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο εμφύτευμα που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική υπόσχεται να χαλιναγωγεί την πείνα μας και άρα να ελέγχουμε με μεγαλύτερη ευκολία το σωματικό μας βάρος. Η συσκευή είναι ένα βήμα πριν την έγκριση από τον αρμόδιο Αμερικανικό φορέα.

Η εν λόγω συσκευή είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να διεγείρει με ηλεκτρισμό τα νεύρα του στομάχου και εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στην περιοχή του στήθους, παρέχοντας υψηλής συχνότητας νευρικές ώσεις που καταλήγουν στο πνευμονογαστρικό νεύρο το οποίο ελέγχει πολλές λειτουργίες των οργάνων της κοιλιακής χώρας.

Έπειτα από κλινικές μελέτες και ενώ η συσκευή εμφυτεύτηκε σε υπέρβαρους διαπιστώθηκε ότι έχασαν κατά μέσο όρο 8,5% περισσότερο βάρος συγκριτικά με εκείνους που είχαν εικονικό εμφύτευμα.

Η επιτροπή του αμερικανικού ΕΟΦ (FDA) που γνωμοδοτεί για γαστρεντερολογικές και ουρολογικές συσκευές αποφάνθηκε ότι η συσκευή είναι ασφαλής.

Η συγκεκριμένη συσκευή θα απευθύνεται σε ανθρώπους που πάσχουν απο παχυσαρκία και δυσκολεύονται να πετύχουν απώλεια βάρους με άλλες μεθόδους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ