Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αποκρούει την Προεδρία της Δημοκρατίας: Τέτοια παιχνίδια δεν με αφορούν - iefimerida.gr

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αποκρούει την Προεδρία της Δημοκρατίας: Τέτοια παιχνίδια δεν με αφορούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνοντας λόγο για παιχνίδια, τα οποία δεν τον αφορούν και εκφράζοντας, παράλληλα, τη διαφωνία του με την εργαλειακή χρήση των θεσμών, απαντά ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στα όσα έχουν αναφερθεί για το πρόσωπό του σχετικά με την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Οταν η Ελλάδα βρίσκεται σε υπαρξιακή δοκιμασία ιστορικών διαστάσεων, είναι καταστροφικό να παίζονται παιχνίδια με θεσμούς και πρόσωπα. Τέτοια παιχνίδια δεν με αφορούν γιατί όπως όλοι γνωρίζουν, διαφωνώ με την εργαλειακή χρήση των θεσμών και την υδραργυρική συμπεριφορά των προσώπων, που κάθε φορά παίρνουν το σχήμα του σκεύους στο οποίο τοποθετούνται», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος σε ανακοίνωσή του, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ακόμη και αν προταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί.

Το όνομά του ενόψει και της προεδρικής εκλογής τους πρώτους μήνες του 2015 έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα με τελευταίον που το έριξε στο τραπέζι να είναι ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμίκος. «Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και δεν μπορεί κάποιος με πρόσχημα την εκλογή του ΠτΔ να πάει τη χώρα σε εκλογές. Από την άλλη, δεν μπορώ να ακούω τον Τσίπρα, έναν νέο άνθρωπο, να λέει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν ούτε και τον Γλέζο. Δηλαδή, αν κατέβαινε ο Κωνσταντόπουλος για ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον ψήφιζε;», είχε πει ο γραμματέας της ΝΔ μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ πριν από δυο ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ