Ενας δρόμος πραγματική οφθαλμαπάτη -Τα τρισδιάστατα γκράφιτι που δίνουν μία μαγική αίσθηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας δρόμος πραγματική οφθαλμαπάτη -Τα τρισδιάστατα γκράφιτι που δίνουν μία μαγική αίσθηση [εικόνες]

Ενας δρόμος πραγματική οφθαλμαπάτη -Τα τρισδιάστατα γκράφιτι που δίνουν μία μαγι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικά βήματα στο συγκεκριμένο δρόμο μπορούν να κάνουν τον καθένα να νιώσει σαν ήρωας κόμικς. Γιατί τα τρισδιάστατα γκράφιτι που έφτιαξε μία ομάδα Κινέζου καλλιτέχνη δημιουργούν μία οφθαλμαπάτη.

Η συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση, που ονομάζεται «Ρυθμός της νιότης» καταλαμβάνει 2.737,5 τετραγωνικά μέτρα και δημιουργήθηκε στην πόλη Νανγίνγκ της Κίνας, όπου θα φιλοξενηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νεότητας. Οπως εξομολογήθηκε ο ηγέτης της καλλιτεχνικής ομάδας, Γιανγκ Γιονγκτσούμ στην Daily Mail, χρειάστηκαν περισσότερες από 20 ημέρες για να δημιουργήσουν αυτά τα μοναδικά τρισδιάστατα γκράφιτι, δουλεύοντας από την ανατολή του ηλίου και σταματώντας μόνο όταν πλέον δεν μπορούσαν να διακρίνουν τα χρώματα, από το σκοτάδι.

Μάλιστα, αυτή η επική δημιουργία γκράφιτι κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες, για το πιο μεγάλο έργο τέχνης του δρόμου, αλλά και εκείνο με το μεγαλύτερο μήκος, καθώς τα σχέδια απλώνονται σε 365 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ