Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές -Τα τρυφερά ενσταντανέ του φρεσκοχωρισμένου Κώστα Αποστολάκη και νεαρής εκρηκτικής ηθοποιού[εικόνες] - iefimerida.gr

Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές -Τα τρυφερά ενσταντανέ του φρεσκοχωρισμένου Κώστα Αποστολάκη και νεαρής εκρηκτικής ηθοποιού[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας νέος έρωτας, όπως όλα δείχνουν, έχει γεννηθεί στην πόλη. Ο πρόσφατα χωρισμένος από τη δημοσιογράφο, μητέρα του παιδιού του Αμέλια Αναστασάκη, Κώστας Αποστολάκης «συνελήφθη» σε τρυφερά τετ α τετ με την συνάδελφό του Πηνελόπη Πλάκα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό HELLO με τα τρυφερά ενσταντανέ από πρόσφατή έξοδό των Αποστολάκη-Πλάκα η ερωτική διάθεση είναι έντονη. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αν οι δυο τους αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης ή ήταν απλά διαχυτικοί. Μην ξεχνάμε ότι συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Δεν πετάω, δεν πετάω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ