Κώστας Δόξας: Ο άλλος νικητής του Your Face Sounds Familiar -Ο τραγουδιστής που με το ταλέντο του έκανε τους πάντες να παραληρούν από το γέλιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κώστας Δόξας: Ο άλλος νικητής του Your Face Sounds Familiar -Ο τραγουδιστής που με το ταλέντο του έκανε τους πάντες να παραληρούν από το γέλιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το Your Face Sounds Familiar ωστόσο έχει γράψει χιλιόμετρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Εχει τραγουδήσει στο πλάι όλων των γνωστών καλλιτεχνών από το 1995 και μετά, εμφανίζεται ανελλιπώς στις μεγάλες πίστες τα τελευταία 19 χρόνια. Η συμμετοχή του όμως στο σόου του ΑΝΤ1 τον επανασύστησε στο κοινό.

Προερχόμενος από καλλιτεχνική οικογένεια (ανιψιός του Αντώνη Βαρδή) η εμπλοκή του με τη μουσική ήρθε σαν κάτι φυσικό. Από μικρός αρχίζει τα μαθήματα κιθάρας συμμετέχει σε γνωστή χορωδία και ξεκινά συναυλίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Κάπου εκεί μπαίνει στη ζωή του το ποδόσφαιρο και πάνω που πλανάται το δίλημμα μπάλα ή μικρόφωνο, αναγκάζεται να αντικαταστήσει τον αδελφό του (που έπρεπε να απουσιάσζει) σε κάποια εμφάνισή του σε μαγαζί που τραγουδούσε. Κάπως έτσι ξεκινά το ταξίδι του στο χώρο του τραγουδιού.

Από τα 15 του μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Δέσποινα Βανδή, τον Λάμπη Λιβιεράτο, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Νίκο Κουρκούλη, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με τον Αντώνη Ρέμο αφού είναι ο άνθρωπος που ανοίγει τις συναυλίες του και τις νυχτερινές εμφανίσεις του. «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η δουλειά, πρώτον γιατί έχει να κάνει με την μουσική και δεύτερον γιατί μου αρέσει το ξενύχτι. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, μικρός που αντάλαζα με τον πατέρα μου λίγες ώρες ησυχίας για να με πάρει μαζί του το βράδυ», έχει πει ο ίδιος.

Το Your Face Sounds Familiar

«Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή, τους ζήτησα ραντεβού και τους είπα ότι θα με ενδιέφερε πολύ να συμμετέχω κι εγώ». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κώστας Δόξας όταν ρωτήθηκε αν αυτοπροτάθηκε στην παραγωγή. «Γιατί να πω ψέματα; Ναι, ήθελα να δείξω κάποια πράγματα, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να δώσω το παρών μου ξανά στον χώρο, πιο ενεργά δηλαδή. Ήταν μία ευκαιρία και την άρπαξα. Οπότε, από εδώ και πέρα, περιμένω τα καλύτερα. Ο κόσμος μαθαίνει πια και τον χαρακτήρα μου, δεν μπορώ να κρυφτώ. Ξεγυμνώνομαι κανονικά κι αυτό μου αρέσει, γιατί είμαστε ελεύθεροι...», είχε συμπληρώσει σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό κάτι το οποίο στην πραγματικότητα συνέβη.

Ο Κώστας Δόξας μπορεί να έκανε το γέλιο να παραληρεί από το γέλιο με τις εκπληκτικές του μεταμορφώσεις σε Ευσταθία, Γωγώ Τσαμπά, Αζίζ, Τριαντάφυλλο, LMFAO και το εξαιρετικό του χιούμορ αλλά εντυπωσίασε και με τη φωνή του. Γιατί μπορεί σε πρώτη φάση όλοι να έμεναν στην εμφάνιση και στον τρόπο που μιμούνταν τους συναδέλφους του αλλά όλοι αυτό που αναγνώριζαν, σε μια δεύτερη ανάγνωση, ήταν το εξαιρετικό ταλέντο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ