Η Μπεμπέ προκαλεί: Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να ήμουν άγριο άτι για να τρέχω μακριά από τους άνδρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπεμπέ προκαλεί: Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να ήμουν άγριο άτι για να τρέχω μακριά από τους άνδρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπριζίτ Μπαρντό, η γαλλίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε επί δεκαετίες στις ανδρικές φαντασιώσεις, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της το... δοξασμένο παρελθόν της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» δήλωσε πως αν ξαναγεννιόταν, θα ήθελε να επιστρέψει ως «ένα άγριο και ελεύθερο άτι για να μπορώ να τρέχω μακριά από τους άνδρες».

Η θρυλική Μπεμπέ επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως αποποιείται τα χρόνια της δόξας της και πως δεν την ενδιαφέρει τίποτε πλέον παρά μόνο η δράση της για τα αδέσποτα. «Έδωσα την ομορφιά μου στους άνδρες. Τώρα θέλω να είμαι η νεράιδα των ζώων» είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα που την... έπλασε ο Θεός, δηλώνει παντελώς αδιάφορη για τις φιέστες που οργανώνονται στη Γαλλία εν όψει των ογδοηκοστών γενεθλίων της και τονίζει πως το μοναδικό δώρο που θα ήθελε να πάρει στις 28 Σεπτεμβρίου είναι να θεσπιστεί ένας νόμος που θα απαγορεύει την ευθανασία των ζώων. «Αυτή η βαρβαρότητα είναι απαράδεκτη. Μόνο η κυβέρνηση θα μπορούσε να μου δώσει αυτήν τη χαρά αλλά ξέρω ότι δεν θα το κάνει» λέει αγανακτισμένη η Μπριζίτ Μπαρντο στην ιταλική εφημερίδα.

Άρχισε να μάχεται για τα δικαιώματα και την προστασία των ζώων το 1962. Ο αγώνας της όμως εντάθηκε το 1973, όταν στο απόγειο της δόξας της αποχώρησε από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Μπαρντό αποτέλεσε κατά τα 21 ενεργά της χρόνια στη showbiz, κατά τα οποία πρωταγωνίστησε σε 50 ταινίες και ηχογράφησε περί τα 80 τραγούδια, σύμβολο του σεξ, ενώ είχε θυελλώδεις έρωτες και παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Η πρώτη στα 18 της χρόνια με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ και η τελευταία το 1992, με τον ακροδεξιό βιομήχανο Μπερνάρ ντ' Ορμάλ. Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο Ζακ Σαριέ και ο τρίτος ο Γερμανός φωτογράφος Γκίντερ Ζακς, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2011.

Ο πρώτος γάμος με τον Ροζέ Βαντίμ σε ηλικία 18 ετών:

Η Μπαρντό ζει απομονωμένη στη βίλα της στο Σεν Τροπέ με τον τέταρτο σύζυγό της Μπερνάρ Ντ' Ομάλ:

Η Μπαρντό σε στιγμιότυπο με τον Γκίντερ Ζακς:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ