Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου, τις ημέρες αυτές και μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ρήγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να διαπραγματευτείτε εκ νέου με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για θέματα σχετικά με την εργασία σας, αν και δεν θα πάρετε ακόμη οριστικές αποφάσεις. Επίσης είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται, όπως επίσης και ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα. Ακόμη, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Απριλίου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα με την Αφροδίτη, δικό σας κυβερνήτη, να βρίσκεται σε πολύ ευνοϊκή όψη με τον Δία, όψη που σημαίνει επέκταση. Κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά από τώρα και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα. Ένα παλιό οικονομικό σας θέμα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, για να συζητηθεί, όπως επίσης και ζητήματα που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς φέρνει κοντά σε φίλους και αγαπημένους σας ανθρώπους. Γενικότερα σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Συνεχίστε να προσέχετε την εργασία ή την υγεία σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή μέρα είναι εντελώς αντιφατική. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Σε συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα κύρους προσέχετε να μην είστε υποκειμενικοί στις απόψεις σας. Οι μυστικές συναισθηματικές επαφές ευνοούνται, αλλά σας δημιουργούν άγχος. Ίσως παρουσιαστούν διενέξεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό σας θέμα ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα, ενώ η θετική όψη Σελήνης – Κρόνου σταθεροποιεί μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Ενδεχομένως να παρουσιαστεί κάποια εμπλοκή σε θέματα φίλων. Είτε θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε κάποιους φίλους σας είτε θα επιλέξετε να απομακρυνθείτε από κάποιους άλλους.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μια ιδιαίτερα θετική ημέρα, με την Σελήνη στους Ιχθύς να ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας, ενώ κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας σταθεροποιούνται. Όμως βρίσκεστε σε μια κατάσταση, η οποία μπορεί να φέρει ρήγματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου. Προσέχετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αντίθετα εσείς οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια μοναδική φάση της ζωής σας, κατά την οποία μπορείτε να πετύχετε πολλά τόσο σε εργασιακά όσο και σε συναισθηματικά σας θέματα. Η Σελήνη σήμερα φέρνει κοντά σας ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ ευνοεί τον σχεδιασμό ταξιδιών. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες σήμερα θα έχετε συναντήσεις με νεαρά πρόσωπα, ενώ η κοινωνική σας ζωή ευνοείται γενικότερα. Πρόσωπα κύρους, του αντίθετου φύλου, σας βοηθούν. Προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε ή ακόμη και τον τρόπο που εκφράζεστε. Κάνετε λάθη από βιασύνη. Ένα οικονομικό σας θέμα, στο οποίο εμπλέκεται και η οικογένειά σας, μπορεί σήμερα να επιλυθεί. Είτε η κατάσταση των οικονομικών σας βοηθά την οικογένειά σας, είτε η οικογένειά σας βοηθά την κατάσταση των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι σήμερα επανεξετάζετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα, αν και οριστικές αποφάσεις θα πάρετε μετά την 1η Ιουλίου. Ένα οικονομικό σας θέμα σας φορτίζει. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο φέρνει κοντά τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας. Ενδεχομένως να έχετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι καταστάσεις, και για τις συναισθηματικές σας επαφές, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ζυγός

Οι Ζυγοί των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, ενώ επανεξετάζετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις, τα οποία αυτό το διάστημα καθυστερούν. Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή, με την εύνοια να αγγίζει την συναισθηματική σας ζωή. Αλλιώς ξεκινά ο μήνας και αλλιώς τελειώνει όσον αφορά τα συναισθηματικά σας. Προσοχή, η αντίθεση Άρη – Ουρανού δημιουργεί ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-9 Οκτωβρίου. Αν σας ενδιαφέρουν αυτές οι σχέσεις, φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ρυθμίστε τις μεταξύ σας υποθέσεις. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε σήμερα τις συνεργασίες, παρά το γεγονός ότι η μέρα είναι καλή. Σήμερα ασχοληθείτε με την δουλειά σας, η οποία έχει να σας προσφέρει πολλά.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε θέματα που αφορούν την δουλειά ή την υγεία σας, καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο θα πρέπει να προσέχετε. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές οι μέρες αυτές για τις σχέσεις σας, για ταξίδια στο εξωτερικό και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα συζητείται για να επιλυθεί.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικογενειακά ζητήματα. Τώρα σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας, ενώ προωθούνται θέματα της εργασίας σας. Στις φιλικές σας σχέσεις είτε θα πρέπει να στηρίξετε τους φίλους σας είτε δεν θα πρέπει να τους αναμίξετε στα θέματά σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα υπάρξει μια παρεξήγηση, μια παρανόηση ή κάτι το οποίο θα δυσκολέψει τις σχέσεις σας για σας που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Είναι οι δικές σας ημέρες, προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ο Δίας, για έναν μήνα ακόμη, σας στέλνει τις ευεργετικές του ακτίνες όπως επίσης και η Αφροδίτη. Έτσι τόσο τα συναισθηματικά σας όσο και οι συνεργασίες σας ευνοούνται. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιανουαρίου δείξτε προσοχή μέχρι το τέλος του μήνα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες θα σας φορτίζουν. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μάλλον δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Θα επανεξετάσετε τις θέσεις σας στον εργασιακό σας χώρο.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για να ρυθμίσετε οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Ακόμη και τα οικογενειακά σας θέματα ρυθμίζονται, όμως ένα ταξίδι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως σας φορτίσουν ή σας δημιουργήσουν προβλήματα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε τις εντάσεις και τα νομικά διαδικαστικά θέματα. Μην κάνετε επικίνδυνα σπορ. Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαρτίου. Ένα οικογενειακό σας θέμα επανέρχεται και σας ταλανίζει. Γενικότερα προσέχετε τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 25 Ιουνίου σχεδόν, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τι κάνετε και τι λέτε σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμη φροντίστε την υγεία σας όπως και την υγεία των δικών σας. Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ