Απίστευτο: Προφυλακισμένος έδωσε 2.500 ευρώ σε μεσάζοντα για σαμπάνια, πούρα και χαβιάρι! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Προφυλακισμένος έδωσε 2.500 ευρώ σε μεσάζοντα για σαμπάνια, πούρα και χαβιάρι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζωή και κότα περνάει στη φυλακή ένας εκ των προφυλακισθέντων για την υπόθεση των εξοπλιστικών. Όχι μόνο δεν τον έχει καταβάλει ο εγκλεισμός του, αλλά συνεχίζει να έχει ακριβά γούστα. Τα οποία, μάλιστα, και εκπληρώνει με ακριβό αντίτιμο!

Όπως σημειώνει το Έθνος στη στήλη των παραπολιτικών, ίλιγγος και σκοτοδίνη έπιασε τους δικαστικούς; λειτουργούς που ασχολούνται ενεργά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων, όταν έφτασαν στα αυτιά τους η πληροφορία (από την ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού) ότι ένας εκ των προφυλακισθέντων για την υπόθεση έδωσε 2.500 ευρώ για να του φέρουν στο κελί του ένα κουτί μαύρο χαβιάρι, μια σαμπάνια και δυο πούρα Αβάνας!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «μεσάζων», ο οποίος εκτέλεσε την παραγγελία μέσα σε μια ώρα, αποδείχθηκε... μαυραγορίτης: προμηθεύτηκε το χαβιάρι, την σαμπάνια και τα πούρα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έναντι 500 ευρώ. Τα υπόλοιπα δυο χιλιάρικα ήταν, προφανώς, η προμήθειά του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ