Η κόρη πασίγνωστου ηθοποιού τον «ξεμπροστιάζει»-Αποκαλύπτει τη ...γυναικεία φύση του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη πασίγνωστου ηθοποιού τον «ξεμπροστιάζει»-Αποκαλύπτει τη ...γυναικεία φύση του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε προς εκπλήξεως, όταν μία από τις κόρες του ως «δώρο» για τη Γιορτή του Πατέρα ανέβασε στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία του όπου είναι μεταμφιεσμένος γυναίκα.

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον πατέρα- «δημιουργό πέντε κοριτσιών» όπως γράφει η Σκάουτ στη λεζάντα:Ο λόγος για τον Μπρους Γουίλις, που στη φωτογραφία από τη δεκαετία του 1980 που ανέβασε η κόρη του Σκάουτ, φοράει ένα φλοράλ φόρεμα, κόκκινη περούκα και μακρύ κολιέ και κάθε άλλο παρά για τη γυναικεία χάρη και φινέτσα του χαρακτηρίζεται.

Η κόρη πασίγνωστου ηθοποιού τον «ξεμπροστιάζει»-Αποκαλύπτει τη ...γυναικεία φύση του [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τη φωτογραφία συνόδευε μια γλυκιά αφιέρωση: «Χρόνια Πολλά για την ημέρα του πατέρα σε αυτό τον τύπο. Τον πατέρα μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι ο πιο αστείος, χαζούλης και γενναιόδωρος άντρας που ξέρω. Μου δίδαξες πως να κάνω χαζομάρες, να ζω τη στιγμή, να μην παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά και να περνάω πάντα καλά. Είμαι ευγνώμων που είσαι πατέρας μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για πατέρα πέντε τρελών κοριτσιών. Μπαμπά σε αγαπώ».Χρόνια πολλά στον Μπρους Γουίλις με μια φωτογραφία ευχήθηκε και η άλλη του κόρη Ράμερ.

Η κόρη πασίγνωστου ηθοποιού τον «ξεμπροστιάζει»-Αποκαλύπτει τη ...γυναικεία φύση του [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ