Θα το πάρει το κορίτσι ο Ολάντ; Νέο βιβλίο φέρνει αποκαλύψεις για την Ζουλί Γκαγιέ -Επισημοποιούν τη σχέση τους τον Αύγουστο - iefimerida.gr

Θα το πάρει το κορίτσι ο Ολάντ; Νέο βιβλίο φέρνει αποκαλύψεις για την Ζουλί Γκαγιέ -Επισημοποιούν τη σχέση τους τον Αύγουστο

Θα το πάρει το κορίτσι ο Ολάντ; Νέο βιβλίο φέρνει αποκαλύψεις για την Ζουλί Γκαγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανσουά Ολάντ ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την «πέτρα του σκανδάλου» Ζουλί Γκαγιέ. Ο Γάλλος πρόεδρος θα αποκαταστήσει το κορίτσι του μέσα στον Αύγουστο.

Η αποκάλυψη του επικείμενου γάμου του Ολάντ έρχεται στο φως μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Passions d' Etat» του Γάλλου δημοσιογράφου και συγγραφέα Ιβ Αζερουάλ, που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, κόντρα στις φήμες, το τελευταίο διάστημα, που ήθελαν τον «ερωτιάρη» πρόεδρο να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Ολάντ και Γκαγιέ ζουν τον κρυφά τον έρωτά τους

Την κρυφή τους σχέση είχε αποκαλύψει πρόσφατο δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer, σύμφωνα με το οποίο Ολάντ και Γκαγιέ ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο θέμα επανέρχεται ο Αζερουάλ, τροφοδοτώντας το love story και με νέες πιπεράτες λεπτομέρειες. «Ο ένοικος των Ηλυσίων είναι έτοιμος να αποκαταστήσει το κορίτσι που... εξέθεσε», γράφει στο βιβλίο του. Πιθανότατα τον Αύγουστο, όπως αναφέρει, όταν θα το επιτρέπει η ατζέντα του προέδρου και οι Γάλλοι θα απολαμβάνουν τα μπάνια τους,ο ένοικος των Ηλυσίων θα ανακοινώσει στο λαό του και επισήμως ότι είναι ζευγάρι με την Ζουλί Γκαγέ, μητέρα δύο παιδιών.

Ο Γάλλος πρόεδρος και η Γαλλίδα ηθοποιός, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ουδέποτε έπαψαν να βλέπονται και όταν ήρθε στο φως η κρυφή σχέση τους, τότε αποφάσισαν από κοινού να σταματήσουν τις εξόδους μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Συναντώνται κρυφά οργανώνοντας «σπάνιες αλλά πολύτιμες αποδράσεις» και αφήνοντας τους υπόλοιπους να θεωρούν ότι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Γιατί ο Αζερουάλ αποφάσισε να γράψει για το «ειδύλλιο»

«Για το ειδύλλιο του ζευγαριού ξέρουν στη Γαλλία ακόμη και οι ...πέτρες. Έτσι αποφάσισα γράψω λεπτομέρειες για την σχέση του ένοικου των Ηλυσίων με τη Γαλλίδα ηθοποιό», ανέφερε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «20minutes.fr» o Αζερουάλ.

«Αν δεν θέλει να είναι η πρώτη κυρία της Γαλλίας, επειδή η ίδια δεν θέλει να έχει «ταμπέλες», δεν μπορεί να αρκεστεί στο να είναι μία απλή ερωμένη. Η Ζουλί Γκαγιέ είναι μητέρα δύο παιδιών και ως καταξιωμένη ηθοποιός στην πατρίδα της, έχει τη φήμη της», πρόσθεσε ο Γάλλος δημοσιογράφος,θέτοντας το μεγάλο ερώτημα για τον τίτλο που θα αποδοθεί στην Γκαγιέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ