«Την ψάχναμε κάθε βράδυ στην παραλιακή» -Πώς η άτυχη 41χρονη βρέθηκε να ζει στο δρόμο και έπεσε στα χέρια του σατανιστή δολοφόνου - iefimerida.gr

«Την ψάχναμε κάθε βράδυ στην παραλιακή» -Πώς η άτυχη 41χρονη βρέθηκε να ζει στο δρόμο και έπεσε στα χέρια του σατανιστή δολοφόνου

«Την ψάχναμε κάθε βράδυ στην παραλιακή» -Πώς η άτυχη 41χρονη βρέθηκε να ζει στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άριστη μαθήτρια που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, αλλά είχε μία ερωτική απογοήτευση πριν από 15 χρόνια και από τότε η ζωή της κατέρρευσε. Ετσι περιγράφουν την άτυχη 41χρονη που έπεσε θύμα του σατανιστή δολοφόνου της Γλυφάδας, οι δικοί της άνθρωποι.


«Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες. Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι. Ομως εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσαμε να την εντοπίσουμε. Χανόταν τα τελευταία χρόνια από το σπίτι λόγω μιας μεγάλης ερωτικής απογοήτευσης πριν από 15 περίπου χρόνια. Δηλώναμε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, όμως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως αυτήν την κατάληξη…». Αυτά είπε στο vima.gr ο πατέρας της 41χρονης άστεγης, η οποία δολοφονήθηκε το Πάσχα από τον 22χρονο σατανιστή στη Γλυφάδα.

Οπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, η άτυχη γυναίκα υπήρξε μία άριστη μαθήτρια, που τελείωσε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με την διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Εκείνη την εποχή όμως χώρισε με κάποιον που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί. «Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την κατάρρευσή της. Από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη της στην Αθήνα, όμως, μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους. Μάταια προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη και της κόστισε τόσο πολύ», λένε οι δικοί της.

Οι συγγενείς της γυναίκας επισκέφθηκαν γιατρούς και νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής, αλλά όπως λένε «πάντα μας έλεγαν ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οτι είναι ενήλικος άνθρωπος και πρέπει να αποφασίσει για την ζωή της. Νοιάζονταν μόνο για την αμοιβή τους και δεν μας έδιναν καμία γνωμάτευση. Δεν υπήρχε λύτρωση από πουθενά». Ετσι συνεχίστηκε ο ίδιος κύκλος, καθώς την έβρισκαν, την έπαιρναν στο οικογενειακό σπίτι, αλλά μετά από λίγο εξαφανιζόταν ξανά. «Αρχικά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν εκείνη η δολοφονημένη στην Γλυφάδα. Ούτε καν είχαμε ακούσει τις ειδήσεις. Ομως, μετά, μας τηλεφώνησε η αστυνομία...», λένε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ