Ναύτης τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από έκρηξη σε σκάφος -Νοσηλεύεται με εγκαύματα σε όλο του το σώμα - iefimerida.gr

Ναύτης τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από έκρηξη σε σκάφος -Νοσηλεύεται με εγκαύματα σε όλο του το σώμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή ενός 50χρονου ναύτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αντιρρυπαντικό σκάφος, όπου εργαζόταν, στο Θερμαϊκό.

Ο άτυχος άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου 'Παπανικολάου' της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ο άτυχος άνδρας υπηρετούσε στον πλωτό διαχωριστήρα «Τάσος II», νηολογίου Θεσσαλονίκης, της εταιρείας «North Aegean Slops», όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- σημειώθηκε κατά τις 9 το πρωί η έκρηξη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 50χρονος καθάριζε εκείνη την ώρα το αντλιοστάσιο του σκάφους. Από την έκρηξη και την μικρής έκτασης πυρκαγιά που ακολούθησε υπέστη εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα, με συνέπεια να διακομιστεί αρχικά στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, όπου, όμως, οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Ακολούθως διακομίστηκε στο «Παπανικολάου», όπου και νοσηλεύεται.

Η Λιμενική Αστυνομία απαγόρευσε τον απόπλου του πλωτού διαχωριστήρα από το λιμάνι της πόλης, ενώ ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος, την οποία θα διενεργήσει ειδικός επιθεωρητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ