Ο Σάμιουελ Τζάκσον αποθεώνεται: Απαγγέλλει αυτούσιο το εδάφιο του Pulp Fiction δύο δεκαετίες μετά την προβολή της ταινίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σάμιουελ Τζάκσον αποθεώνεται: Απαγγέλλει αυτούσιο το εδάφιο του Pulp Fiction δύο δεκαετίες μετά την προβολή της ταινίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το μονοπάτι των ενάρετων ανθρώπων περιστοιχίζεται απ' όλες τις μεριές από τις αδικίες των εγωιστών και την τυραννία των σατανικών ανθρώπων.

Ευλογημένος είναι αυτός, που στο όνομα της φιλανθρωπίας και της καλής θελήσεως, οδηγεί τους αδύναμους ανάμεσα από την κοιλάδα του σκότους, γιατί είναι πραγματικά ο φύλακας του αδερφού του και ο ευρετής χαμένων παιδιών. Και θα κεραυνοβολήσω αυτούς με μεγάλη εκδικητικότητα και μανιώδη θυμό αυτούς που επιχειρούν να δηλητηριάσουν και να καταστρέψουν τα αδέρφια Μου! Και θα ξέρεις ότι το όνομά Μου, είναι Κύριος όταν θα στρέψω την εκδικητικότητα Μου πάνω σ' αυτούς!».

Το εδάφιο 25:17 του Βιβλίου Ιεζεκιήλ της Αγίας Γραφής που απήγγειλε ο Σάμιουελ Τζάκσον στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, Pulp Fiction είναι ένα δύσκολο κείμενο για να αποστηθίσει κανείς.

Ομως ο Αμερικανός ηθοποιός απέδειξε το αντίθετο κατά την εμφάνισή του στο βρετανικό talk show «The Graham Norton Show». Ο παρουσιαστής προκάλεσε τον 65χρονο ηθοποιό να θυμηθεί το παραπάνω απόσπασμα, που απήγγειλε ο χαρακτήρας του στην ταινία, η οποία φέτος έκλεισε 20χρόνια ζωής και δείτε το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ