Αυτοί είναι οι νέοι γενικοί γραμματείς στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι νέοι γενικοί γραμματείς στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ονόματα των νέων γενικών γραμματέων στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών έδωσε στη δημοσιότητα η γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας.
Αναλυτικά στις γενικές γραμματείες που υπάγονται στο υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εσωτερικών ορίζονται οι ακόλουθοι:

Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μαματζάκης Μανώλης, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Sussex, υπεύθυνος του τομέα Τραπεζικής στο School Business and Economics του ίδιου Πανεπιστημίου.

Η κ. Χριστίνα Παπακωνσταντίνου η οποία κατείχε και τη θέση του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, παραμένει στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών.

Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο Ροκαδάκης Γρηγόρης, Ιατρός.

Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σπυρίδων Σπυρίδων, μαθηματικός, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Πόρου.

Επίσης, Επικεφαλής του ΣΟΕ (Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) ορίζεται ο Στεφανάδης Χριστόδουλος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Τραπεζικής του ίδιου Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ