Εκατομμύρια για μια αιωνιότητα στο πλευρό της Μέριλι Μονρόε: Πλούσιοι Αμερικανοί αγοράζουν τάφους δίπλα από διασημότητες - iefimerida.gr

Εκατομμύρια για μια αιωνιότητα στο πλευρό της Μέριλι Μονρόε: Πλούσιοι Αμερικανοί αγοράζουν τάφους δίπλα από διασημότητες

Πλούσιοι Αμερικανοί αγοράζουν τάφους δίπλα από διασημότητες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο κοστίζει η αιωνιότητα; Για όποιον επιθυμεί να την περάσει στο πλευρό της Μέριλιν Μονρόε, η τιμή ανέρχεται στα 4,6 δολάρια και δεν πρόκειται για αστείο. Τόσο κοστίζει ένας τάφος δίπλα από την τελευταία κατοικία της θρυλικής σταρ του Χόλιγουντ. Η νέα, μάλλον μακάβρια τάση στις τάξεις των πάμπλουτων Αμερικανών είναι η αγορά ενός τάφου δίπλα στον τάφο μιας διασημότητας. Με το ανάλογο αντίτιμο, εννοείται.

Οπως γράφουν οι New York Times σχετικά με τη νέα «μόδα», ένας σαξοφωνίστας, ο 52χρονος Βίκτορ Γκόινς, έδωσε 25.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τάφο κοντά στα ινδάλματά του, τους θρυλικούς σαξοφωνίστες Ντιουκ Έλινγκτον και Μάιλς Ντέιβις. Αν και η τάση είναι σχετικά πρόσφατη, ο πρώτος διδάξας ήταν ο Χιου Χέφνερ, ο ιδρυτής του Playboy, ο οποίος το 1992 αγόρασε τάφο δίπλα στη Μέριλιν Μονρόε, στο νεκροταφείο Westwood Village Memorial Park του Λος Αντζελες. «Το να περάσω μια αιωνιότητα στο πλευρό της Μέριλιν ήταν μια πολύ ευχάριστη προοπτική για να την αφήσω να μου φύγει», είχε πει τότε.

Φαίνεται μάλιστα πως υπήρξε διπλά πρωτοπόρος. Σήμερα, η τιμή ενός τέτοιου τάφου σήμερα φτάνει έως και τα 4,6 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία στο Ebay.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ