Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για χρέη ο Αντώνης Ρέμος - iefimerida.gr

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για χρέη ο Αντώνης Ρέμος

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για χρέη ο Αντώνης Ρέμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη για χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ποινικών διώξεων.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη και ορίστηκε δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι το Φεβρουάριο του 2012, ο Αντώνης Ρέμος είχε κληθεί αυτεπαγγέλτως να απολογηθεί σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1 εκατ. ευρώ, υπόθεση που αφορούσε το «Γηραιό». Κατά την απολογία του τότε ισχυρίστηκε ότι προέβη σε ρύθμιση των οφειλών, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είχε δηλώσει ότι ίδιος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τις ευθύνες του απέναντι στον Ηρακλή, προσθέτοντας με νόημα: «Ας αναλάβουν και οι υπόλοιποι τις ευθύνες τους».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ