Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε με τον Ζίκο -Ο «λευκός Πελέ» είπε με ποιον τρόπο η Ελλάδα θα κερδίσει την Ιαπωνία - iefimerida.gr

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε με τον Ζίκο -Ο «λευκός Πελέ» είπε με ποιον τρόπο η Ελλάδα θα κερδίσει την Ιαπωνία

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε με τον Ζίκο -Ο «λευκός Πελέ» είπε πως η Ελλάδα θ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μέλος της καλύτερης Βραζιλίας που δεν αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το 1982 στο Μουντιάλ της Ισπανίας, ο «λευκός Πελέ» με το όνομα Ζίκο μάγεψε με τις περίτεχνες ενέργειες του δίπλα στον Σόκρατες τον Φαλκάο και τον Εντερ και παρότι δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, το όνομά του παραμένει ανάμεσα στους μύθους του σπορ. Στην Ελλάδα πιθανότατα κάποιοι τον θυμούνται από το μέτριο πέρασμα του στον πάγκο του Ολυμπιακού το 2009, αλλά όταν έχεις την ευκαιρία να ακούσεις την άποψή του για το Μουντιάλ, φρόνιμο είναι να το πράξεις.

Η πρώτη ερώτηση δεν θα μπορoύσε να είναι άλλη από το αν η Βραζιλία παραμένει για αυτόν το μεγάλο φαβορί όπως είχε γράψει σε άρθρο του στην Globo πριν από την έναρξη του τουρνουά. Η απάντηση δεν ξαφνιάζει «Ναι, είναι πάντα φαβορί γιατί θα βελτιωθεί. Το πρώτο ματς είναι αγχωτικό, ωστόσο εμένα μου άρεσε πολύ η Γερμανία. Επαιξε έξυπνα και παραμένει η μεγάλη απειλή από τους Ευρωπαίους. Καλή ήταν και η Ιταλία που θεωρώ πως είναι μία ομάδα που θα προβληματίσει πολλούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ