Τη βίασαν ομαδικά και κατέγραψαν το «κατόρθωμα» στο iPhone - iefimerida.gr

Τη βίασαν ομαδικά και κατέγραψαν το «κατόρθωμα» στο iPhone

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η έφεση των Ρώσων νεόπλουτων ολιγαρχών να θεωρούν ότι μπορούν να αποκτήσουν τα πάντα, αρκεί να το θελήσουν, βρίσκει μιμητές και στα παιδιά τους. Τελευταίο παράδειγμα, τέσσερις γόνοι πλούσιων οικογενειών που κρίθηκαν ένοχοι για τον ομαδικό βιασμό, τον περασμένο Ιανουάριο, μιας 18χρονης, που φοιτούσε στο ίδιο, πανάκριβο, κολέγιο με αυτούς.

Οι τέσσερις νέοι, ηλικίας 19 έως 23 ετών, βρισκόντουσαν στην Βρετανία για μόλις δύο εβδομάδες όταν στις 2 Ιανουαρίου ο ένας από αυτούς, διεθνής παίκτης του πόλο, αποφάσισε να διοργανώσει πάρτυ στην φοιτητική εστία του Κολεγίου, στο Νότιο Λονδίνο. Εκεί, γνώρισαν την 18χρονη από τη Μαλαισία, η οποία ήπιε ουίσκι αναμεμειγμένο πιθανότατα με κάποια ουσία αναισθητοποίησης, και τη βίασαν.

Μάλιστα, ένας από αυτούς κατέγραψε τα κατορθώματά τους σε ένα δίωρο βίντεο στο iPhone του. Στο βίντεο, οι τεσσερις μίνι-ολιγάρχες ακούγονται να διασκεδάζουν σχολιάζοντας για το κάνει ο καθένας τους στην άτυχη κοπέλα, παρότι η 18χρονη τους εκλιπαρούσε κλαίγοντας να σταματήσουν. Σε όλη τη διάρκεια του ομαδικού βιασμού, οι τέσσερις νεαροί αναφέρονται στην κοπέλα λέγοντας «αυτή» ενώ σε κάποιο σημείο ένας από αυτούς ρωτά ποιο είναι το όνομά της.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η 18χρονη είπε ότι είχε πιει ένα ουίσκι στο πάρτυ, και αμέσως μετά ένιωθε «περίεργα». Στη συνέχεια πήγε σε μία ντίσκο, και αμέσως μετά επέστρεψε στο πάρτυ όπου έκανε εμετό και αποκοιμήθηκε.

Όταν ξύπνησε, ο ένας από τους τέσσερις Ρώσους την βίαζε αλλά, όπως κατέθεσε η κοπέλα, δεν μπορούσε να κινηθεί. «Ήθελα να σταματήσει, δεν μπορούσα να ξυπνήσω, να σταθώ όρθια, ένιωθα πραγματικά κουρασμένη. Δεν μπορούσαν καν να κουνήσω το κεφάλι μου...Ηθελα απλώς να κλείσω τα μάτια μου και να πεθάνω».

Όταν οι τέσσερις Ρώσοι ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους, άφησαν την ζαλισμένη κοπέλα να φύγει. Ο οικοδεσπότης όμως φρόντισε να της υπενθυμίσει να μην πει σε κανέναν τι της έκαναν, αφού εκείνη θα βρεθεί «ντροπιασμένη». Η νεαρή κοπέλα δεν άκουσε της προτροπές του 23χρονου Ρώσου, και κατήγγειλε το βιασμό στην αστυνομία.

Το δικαστήριο του Λονδίνου, αφού είδε το επίμαχο βίντεο, έκρινε ομόφωνα ένοχους τους τέσσερις νεαρούς, παρότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Η ποινή τους θα ανακοινωθεί αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ