Τέλος οι αποσπάσεις -Εισήγηση για τρεις υπαλλήλους ανά βουλευτή - iefimerida.gr

Τέλος οι αποσπάσεις -Εισήγηση για τρεις υπαλλήλους ανά βουλευτή

Τέλος οι αποσπάσεις -Εισήγηση για τρεις υπαλλήλους ανά βουλευτή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι στη σκέψη μας να συζητήσουμε ένα σχήμα όπου θα περιοριστούν οι αποσπάσεις και θα διατίθενται μόνο μετακλητοί υπάλληλοι. Η δική μου πρόταση θα ήταν να έχει κάθε βουλευτής δικαίωμα για τρεις μετακλητούς υπαλλήλους και κανένα αποσπασμένο» δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εισήγηση Μητσοτάκη για 3 υπαλλήλους ανά βουλευτή

Ο κ. Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, είπε ότι το Υπουργείο προσαρμόζοντας ένα σχετικό αίτημα που είχε λάβει από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, προχώρησε σε προκήρυξη 600 θέσεων και, όσο διαρκεί η διαδικασία της αξιολόγησης των υπαλλήλων, όπως συμβαίνει και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, κανείς δεν θα απολυθεί. Η διαδικασία αυτή διεξάγεται από το ΑΣΕΠ και διαρκεί περίπου 2-3 μήνες.

«Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην προκήρυξη περισσότερων από 600 θέσεων, γιατί θα θέταμε σε κίνδυνο τις συνολικότερες δεσμεύσεις της χώρας» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι αν προκύψουν κενές θέσεις από τα οργανογράμματα, ότι αυτές θα μπορέσουν να καλυφθούν από υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ