Ο Μιχαλολιάκος μπλόκαρε την απολογία της Ζαρούλια -Νέα προθεσμία για τις 25 Ιουνίου - iefimerida.gr

Ο Μιχαλολιάκος μπλόκαρε την απολογία της Ζαρούλια -Νέα προθεσμία για τις 25 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπλοκή στην απολογία της Ελένης Ζαρούλια σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης σε βάρος των ανακριτριών και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου. Το αποτέλεσμα ήταν η απολογία της Ελένης Ζαρούλια να μετατεθεί για τις 25 Ιουνίου προκειμένου το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφασίσει αν οι ανακρίτριες πρέπει να εξαιρεθούν από τη διαδικασία.

Αφορμή οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ότι ζητήθηκε από τον εντολέα του Στάθη Μπούκουρα να καταθέσει σε βάρος των υπολοίπων κατηγορουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για να έχει ο ίδιος ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

«Εάν ζούσε σήμερα ο Βολτέρος είναι βέβαιο ότι μετά τον περιοριστικό όρο που επέβαλλαν οι ανακρίτριες και εισαγγελέας θα ζητούσε ο ίδιος την εξαίρεσή τους υπενθυμίζοντάς του τη διαχρονική ρήση ''διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαιώμά σου να το λες''».

Αρμόδιο για την τύχη του αιτήματος εξαίρεσης είναι το δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε οι ανακρίτριες δεν μπορούν να προβούν σε καμία ανακριτική πράξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ