Ελεύθερος για τα πυρομαχικά ο Γερμενής αλλά επέστρεψε στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Ελεύθερος για τα πυρομαχικά ο Γερμενής αλλά επέστρεψε στον Κορυδαλλό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος για την κατηγορία της παράνομης κατοχής πυρομαχικών που αντιμετώπιζε αφέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ωστόσο επέστρεψε στον Κορυδαλλό, καθότι είναι προφυλακισμένος για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος μετήχθη από τις φυλακές του Κορυδαλλού για να απολογηθεί στις ανακρίτριες, δήλωσε ότι τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στο σπίτι του δεν σχετίζονται με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Υποστήριξε, μάλιστα, πως τα κατείχε νόμιμα γιατί έκανε νόμιμη εξάσκηση σε σκοπευτήριο.

Τη σκυτάλη των απολογιών θα πάρει τώρα η Ελένη Ζαρούλια η οποία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στο πλευρό των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι από το πρωί υποστηρικτές της ΧΑ και οι Ηλίας Καδιάρης και Νίκος Μίχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ