Η κυβέρνηση στα πόδια της βασίλισσας της Ολλανδίας -Της παραχωρεί παράνομη προβλήτα και ιδιωτική παραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση στα πόδια της βασίλισσας της Ολλανδίας -Της παραχωρεί παράνομη προβλήτα και ιδιωτική παραλία [εικόνες]

Η κυβέρνηση στα πόδια της βασίλισσας της Ολλανδίας -Της παραχωρεί παράνομη προβλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα απλό αίτημα προς το ελληνικό δημόσιο και με τον ισχυρισμό «λήψης μέτρων προστασίας της θαλάσσιας πρόσβασης» η ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα εξασφάλισε για τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας στην Ερμιόνη πριβέ παραλία και παράνομη προβλήτα. Μάλιστα οι υπουργοί της κυβέρνησης που έδωσαν το πράσινο φως χαρακτήρισαν «δημόσιο συμφέρον» την συγκεκριμένη περίπτωση και επέτρεψαν στη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας να έχει δίπλα στην πολυτελέστατη βίλλα της στην Ερμιόνη πριβέ παραλία και ιδιωτική προβλήτα στον Αργοσαρωνικό.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως το καθεστώς εξαίρεσης από κάθε νόμιμη αδειοδότηση που είναι υποχρεωτική για κάθε Ελληνα πολίτη δεν αφορά σε οίκημα πρεσβείας ή προξενείου, το οποίο θεωρείται ξένο έδαφος, αλλά σε μια βίλα ιδιοκτησίας του Ολλανδικού Δημοσίου που αγοράστηκε για τις διακοπές και την αναψυχή της βασιλικής οικογένειας της Χώρας της Τουλίπας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ