Τάκης Ζαχαράτος: Η νέα μου μούσα είναι η Ρένα Δούρου ! - iefimerida.gr

Τάκης Ζαχαράτος: Η νέα μου μούσα είναι η Ρένα Δούρου !

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το στυλ της, η ομιλία της, ο τρόπος που βάφεται, ο χαιρετισμός αλά Εβίτα Περόν στα Προπύλαια, το βράδυ των εκλογών, ακόμα και ο τρόπος που καπνίζει το άφιλτρο τσιγάρο που μου θυμίζει λίγο από Μελίνα Μερκούρη, παρόλο που δε διαθέτει την γυναικεία φιλαρέσκεια της Μελίνας», λέει ο Τάκης Ζαχαράτος για τη νέα μούσα του.


Για τις κριτικές που έχει δεχθεί, τη μητέρα του, αλλά και τη νέα του μούσα μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ WEEKLY!».

«Είμαι τόσο τυχερός που γεννήθηκα από αυτή τη γυναίκα, την Χαρίκλειά μου. Μου έμαθε τη ζωή, ήταν ο μάνατζερ και η καλύτερή μου φίλη. Γελούσαμε πολύ! Οι γονείς μου μπορεί να μην είχαν ιδιαίτερη μόρφωση -ο μπαμπάς μου ήταν σιδεράς και η μητέρα μου ασχολιόταν με τα οικιακά-, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαν αγάπη, πλούσια συναισθηματική νοημοσύνη και μου την μετέδωσαν. Διαλύθηκα με την απώλεια της μαμάς μου. Έφυγε μέσα σε δύο μέρες από εγκεφαλικό, ήταν τεράστιο σοκ. Έφυγε όπως ήθελε, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ούτε εκείνη ούτε εμείς. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο ένστικτο, αλλά τις προηγούμενες μέρες είχε φτιάξει τα μαλλιά της, είχε τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της, είχε φροντίσει ακόμα και τάφο να αγοράσει».

Τέλος, αποκάλυψε ποιο από τα καινούργια πρόσωπα της showbiz έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του και σκοπεύει να το μιμηθεί άμεσα στις παραστάσεις του:

«Μου άρεσε η Ρένα Δούρου! Είναι η νέα μου μούσα, τη θεωρώ ολοκληρωμένη προσωπικότητα για να την μιμηθώ. Το στυλ της, η ομιλία της, ο τρόπος που βάφεται, ο χαιρετισμός αλά Εβίτα Περόν στα Προπύλαια, το βράδυ των εκλογών, ακόμα και ο τρόπος που καπνίζει το άφιλτρο τσιγάρο που μου θυμίζει λίγο από Μελίνα Μερκούρη, παρόλο που δε διαθέτει την γυναικεία φιλαρέσκεια της Μελίνας».

Τάκης Ζαχαράτος: Η νέα μου μούσα είναι η Ρένα Δούρου ! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ