Το παρασκήνιο της αποχώρησης Κεδίκογλου από την κυβέρνηση -Οταν η Βούλτεψη του είπε: «Σίμο, εγώ δεν είχα ιδέα...» - iefimerida.gr

Το παρασκήνιο της αποχώρησης Κεδίκογλου από την κυβέρνηση -Οταν η Βούλτεψη του είπε: «Σίμο, εγώ δεν είχα ιδέα...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα εκτελούσε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν από τους πρώτους που έμαθε πως θα βρίσκεται εκτός κυβέρνησης, όχι όμως από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά από το διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα.

Οπως γράφει και ο Βηματοδότης ο κ. Κεδίκογλου βρισκόταν στο γραφείο του, στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου. Γεμάτος αγωνία για το αν θα παραμείνει ή όχι, όπως άλλωστε και τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης. Ξαφνικά, περνά από το γραφείο του ο κ. Μπούρας, ο οποίος χωρίς περιστροφές τού λέει: «Για να μην έχεις αγωνία, σου το λέω από τώρα: Βρίσκεσαι εκτός κυβερνητικού σχήματος. Οι άλλοι περιμένουν, εσύ το μαθαίνεις από τώρα».

Αργότερα συναντάται με τον κ. Σαμαρά και εκεί ο πρωθυπουργός τού το ανακοινώνει και επισήμως με τον γνωστό τρόπο. Ο κ. Κεδίκογλου έμαθε, όπως μου είπαν, ότι θα αντικατασταθεί από την κυρία Σοφία Βούλτεψη από το... ραδιόφωνο. Οταν μάλιστα η κυρία Βούλτεψη ήρθε στο γραφείο του για να παραλάβει, του είπε: «Σίμο, να ξέρεις ότι εγώ δεν είχα ιδέα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ