Απολογείται η Ελένη Ζαρούλια -Το 10σέλιδο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει - iefimerida.gr

Απολογείται η Ελένη Ζαρούλια -Το 10σέλιδο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον των ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου θα βρεθεί για ακόμα μία φορά σήμερα η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η κα Ζαρούλια ζήτησε την Πέμπτη, 12 Ιουνίου και έλαβε προθεσμία για σήμερα, οπότε και θα παρουσιαστεί για να απολογηθεί για το δεκασέλιδο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, ζήτησε να σταματήσουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις και να αποφυλακιστούν οι πολιτικοί κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων είναι και ο σύζυγός της.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για παραδικαστικό κύκλωμα των Σαμαρά και Αθανασίου, που θέλει να τους κλείσει στη φυλακή, αλλά -όπως υποστήριξε- οι παράνομες διώξεις θα τους βγάλουν πιο δυνατούς.

Πριν από την Ελένη Ζαρούλια πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί συμπληρωματικά για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής ο Γιώργος Γερμενής, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ