Ηλικιωμένη πνίγηκε από μπουκιές αντίδωρου -Ο θάνατος που σόκαρε τον ιατροδικαστή - iefimerida.gr

Ηλικιωμένη πνίγηκε από μπουκιές αντίδωρου -Ο θάνατος που σόκαρε τον ιατροδικαστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη προσπάθειά της να καταναλώσει αντίδωρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά στο Δεσποτικόλ, στα Χανιά Κρήτης.

Η γυναίκα βγαίνοντας το πρωί της Κυριακής από το εκκλησάκι έχασε τις αισθήσεις της. Οι παρευρισκόμενοι πίστεψαν ότι έχασε τις αισθήσεις της λόγω παθολογικών αιτιών καθώς η γυναίκα ήταν πολύ μεγάλης ηλικίας. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου όμως η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος της οφείλονταν σε πνιγμό.

«Ήταν ατύχημα ο θάνατος της. Προήλθε από πνιγμό. Η γυναίκα μάσησε 3-4 αντίδωρα και προκλήθηκε απόφραξη του αναπνευστικού» είπε ο κ. Μπελιβάνης μιλώντας στα «Χ.Ν.» . Και ο ίδιος ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ