Πρωτότυπος διαγωνισμός του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός: Kερδίστε το στήθος των ονείρων σας! [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωτότυπος διαγωνισμός του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός: Kερδίστε το στήθος των ονείρων σας! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Πρωτότυπος διαγωνισμός του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός: Kερδίστε το στήθος των ονείρων σας! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εχουμε συνηθίσει να ακούμε για κληρώσεις ραδιοφωνικών σταθμών για συναυλίες, ταξίδια, ηλεκτρικές συσκευές, τηλέφωνα, δείπνα. Τώρα όμως ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός κάνει κλήρωση για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το στήθος των ονείρων τους, με φόντο ένα πλούσιο γυναικείο στήθος και hastag που φέρει το όνομα KantaDikaSou.


Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι το μεικτό ποσό των 10.000 ευρώ (περιλαμβάνονται σε αυτό το ποσό κάθε φόρος, τέλος, κλπ, που θα αφαιρεθούν κατά την καταβολή). Στο ραδιοφωνικό πρωινό Ρυθmorning Show με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ευθύμη Ζησάκη κάθε μέρα (07:00 – 10:00) από τις 16.6.2014 έως και 4.7.2014 με τυχαία ανοιχτή κλήρωση θα αναδεικνύεται μία επιλαχούσα και μία αναπληρωματική. Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν δεκαπέντε (15) κληρώσεις και συνεπώς θα προκύψουν δεκαπέντε (15) επιλαχούσες και δεκαπέντε (15) αναπληρωματικές. Η τελική νικήτρια θα ανακοινωθεί στην Παραλία South Cost την Κυριακή 6.7.2014 όπου και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή κλήρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραδιόφωνο στήθος κλήρωση ρυθμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ